Ezt tűztem ki a futás terén 2015-re

Tavaly (2014-ben) volt az első komolyabb futóévem (a linkre kattinva naplóm nyílik). Év végén visszatekintve nagyon meg voltam elégedve minden tekintetben, még akkor is, ha voltak év közben kudarcaim.

Azaz nem pontosan úgy sikerült minden, ahogyan szerettem volna. Ilyen volt, amikor betegség miatt végül nem mentek el a Wizzair-re, egy érzelmi hullámölgyben kihagytam a Vivicittá-t, első Optimivitámon kishitűségem miatt 18 m hiányzott a 20.000 m-hez, túlzott teljesíteni akarásom miatt 3 perccel több lett 2 óránál a siófoki félmaratonom.

De így is összejött 1.253 km, Ultrabalaton váltóban, siófoki félmaraton, Velencei Tó-kör, Tatai Tó-kör váltóban, kétórás Optivita, 2 X 25 km Yours Truly, Tárnoki Tó-kör és sok-sok örömteli pillanat, amikor akár csapatban, akár magamban szeltem a kilométereket. 🙂

2015-re a tavalyi hibáimból tanulva és a pozitív tapasztalatokra alapozva a következő 10 célt fogalmaztam meg:

1. 2015 km-t futok a 2015. évben
2. Yours Truly 25 km januárban és februárban
3. Legalább 4 félmaraton versenyen: Vivicittá, Wizzar, Siófok (+ egy nyári )  = FélmaratonMánia
4. FélBalaton párban (március 21-22)
5. Ultrabalaton 5 fős csapatban május 30-31
6. Első Maratonom októberben
7. Egy 2 órás és egy 4 órás Optivita
8. Tatai Maraton Váltó júliusban (Tatai Öreg tó-kör)
9. Tárnoki Tó-kör
10. Velencei Tó-kör (2 X)

A célokat úgy építettem fel, hogy mind a két fél évre legyen egy-egy fő cél:
– Első félévben a május végi Ultrabalaton egy 5-ös váltó tagjaként (kb. 50 km fog nekem jutni). Ehhez márciusban Gáborral párban egy 92 km-es FélBalatont kellene teljesíteni. A kettő között lesznek félmaratonok, két Yours Truly, egy kétórás Optivita, Velencei tó-kör, stb.

– Hogy legyen motiváció (tavaly ezt szúrtam el legjobban), második félévre októberben célul tűztem ki a Maratont. Ehhez augusztustól indítva lesz sok spontán félmaraton, egy hivatalos (szeptemberben Wizzair), sok-sok km.

Ezek a céljaim.

2 thoughts on “Ezt tűztem ki a futás terén 2015-re

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük