Online hírlevelemet 2011-ben indítottam. 2014 július hónappal bezárólag kb. 35.000 levelet küldtem ki, több mint 1.000 feliratkozónak.

Amennyiben Ön is szeretne értesülni a városban történő dolgokról – úgy ahogyan én látom – kérem töltse ki az alábbi feliratkozó űrlapot. Az elküldés után emailcímére egy megerősítést kérő email fog érkezni, kérem, feltétlenül olvassa el!

Név:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Utca:*
Házszám:*
Mobiltelefonszám (nem kötelező):Vélemények a hírlevelem olvasóitól:

„Nagyon örülünk mindig, ha Öntől hírlevelet kapunk. A mostaniban, és a korábbiakban is minden alkalommal hasznos információkhoz jutottunk Ön által. Nagyon szeretnénk, ha a hírleveleket továbbra is küldené, mert egyrészt segíti ezzel az életünket, másrészt pedig érdekel bennünket, hogy mi történik a városunkban.”  (Sallai Istvánné)

„A hírlevél nagyon hasznos, okos, aktuális, informális mondhatni hiánypótló. Az eddigiek is mind megvannak, nem törlöm ki őket.” (Kovács Alfréd, kiemelt ügyfél menedzser)

„Hírleveleit nagyon hasznosnak tartom, és mindig örömmel olvasom.” (Horváth Éva Mária)

„Nekem az Ön levele mindig örömömre szolgál és örülnék ha továbbra is megtisztelne vele! Nagyon szeretném ha továbbra is értesülhetnék a városban történtekről.” (Justus Gyula)

„Mindig szívesen olvasom hírleveleit. Jónak tartom, hogy nemcsak a csatornázásról írt fontos tudnivalókat eddig is, hanem a várost érintő, egyéb hasznos információkat is közöl. A jövőben is szeretném hírlevelét megkapni.” (Balla Zoltán)

Nagyon jó a tájékoztatása a folyamatban lévő ügyekről, sok kétely eloszlik, és sok újdonság derül ki leveleiből. Úgy érzem van értelme leveleinek sokak számára,és köszönöm fáradozását.” (Darabos Sándor)

„Az eddigi és a mostani emailekről abszolút pozitív a véleményem és nagyon köszönöm  én is, mint gondolom a címzettek valamennyien! Szívesen  várom a friss híreket, kellemes meglepetés, hogy nem csak csatornázási ügyekről értesülhetünk.” (Schwerteczkyné Lendvai Klára)

One thought on “Hírlevelem

  1. A mai nappal csatlakozom a hírlevelet olvasók táborába. Az Érdi TV-ben többször megnéztem a csatornázással kapcsolatos vélemény műsort. Nagyon tetszett, sok mindent meg lehetett belőle tudni. Ennek a csapatnak fontos lenne, hogy a választást megnyerje, hogy azt a sok munkát amit itt Érden végeztek, továbbá ami még hátra van, ennek a csapatnak kell befejeznie. 2003-ban költöztem Érdre, nagyon sok probléma volt mindig csak azt hallottam, hogy ezt nem lehet megoldani, mert nincs rá pénz. Aztán új polgármestert választottunk és 2007-ben a csatornával kapcsolatosan a Gárdonyi Iskolába tartottak egy lakossági fórumot, ott helyben lehetett jelentkezni és előzetes szerződést kötni a csatorna építésére 12.000 fővel megalakult a Társulás, ezzel elindult a pályáztatás Érd csatornázásnak megvalósítási programja. Ez hatalmas tett volt az Önkormányzat részéről. Nagyon sok minden megvalósult, akár a Vigadó, a Polgármesteri Hivatalnál a tér megépítése, a körforgalmak kialakítása, új óvoda építése (Harkály óvoda), további óvodák rendbehozása, természetesen nem teljes a lista. Csatornázás után az utak rendbetétele szintén egy nagy munka. De nagyon reménykedünk, hogy viszonylag rövid idő alatt ezek a kívánalmak is beteljesülnek. Ezért mi itt a Csér utcába igyekszünk mindent megtenni az önkormányzati választás sikeréért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük